Apakah itu lampu terowong berkualiti tinggi?

Apakah itu lampu terowong berkualiti tinggi?

Terowong lampu sebagai bahagian khusus bermutu tinggi jalan, apabila kenderaan itu ke dalam, melalui dan keluar terowong baru optik terowong lampu, lampu optik terowong yang baru menjalani proses, akan ada satu siri masalah penglihatan.

Terowong lampu shell pemilihan kekuatan tinggi, bahan-bahan baik merupakan aloi perlindungan alam sekitar, Potongan-potongan yang telus untuk mengukuhkan kaca toughened, dustproof, kalis air, tahan karat karat. Berbilang saluran anti getaran struktur dan lapisan permukaan yang berteknologi tinggi, pelbagai rapat frekuensi tinggi tinggi frekuensi getaran boleh mempengaruhi lampu, dan di bengkel, roadbed, kereta api dan lain-lain getaran frekuensi tinggi dan kelembapan, suhu tinggi persekitaran, kerja-kerja jangka panjang yang stabil.

Cahaya kecekapan, pilihan lampu pelepasan gas berintensiti tinggi sebagai sumber lampu, kecekapan berluminositi tinggi, panjang usia, dengan menggunakan cermin yang berbeza boleh mencapai lampu pelbagai guna; dan oleh yang lembab, tidak akan menghasilkan ketidakselesaan mempesonakan atau lain-lain. Balast pemilihan teknologi perlindungan haba bagi memastikan bahawa lampu hidup. Aluminium diimport cermin tinggi-kesucian anodized cermin bahan dan melalui Reka bentuk pembahagian cahaya yang tepat, kuasa faktor melebihi 0.9, kecekapan tinggi mencerminkan, baik cahaya transmisi, penjimatan tenaga dan perlindungan alam sekitar.

Terowong ringan dengan kecekapan berluminositi tinggi, sepanjang hayat, dll, terowong, bengkel, gudang besar, stesen gas, tempat, Metalurgi dan pelbagai tumbuhan, pembinaan, dan lain-lain tempat. Kerana pilihan lampu pelepasan gas berintensiti tinggi sebagai sumber cahaya, boleh digunakan dengan reflectors berbeza boleh mencapai lampu pelbagai guna. Melembutkan rawatan, orang tidak akan menghasilkan reaksi ketidakselesaan mempesonakan atau lain-lain. Pemberat teknologi perlindungan haba bagi memastikan kehidupan lampu. Diimport bahan aluminium anodized tinggi-kesucian cermin untuk cermin dan pengedaran tepat Reka bentuk lampu, faktor kuasa yang lebih besar daripada 0.9, kecekapan tinggi mencerminkan, baik cahaya transmisi, penjimatan tenaga dan perlindungan alam sekitar.