Popular Bay tinggi LED cahaya permohonan perdagangan dan perindustrian

Popular LED tinggi bay cahaya permohonan perdagangan dan perindustrian

Lampu Teluk yang tinggi adalah penyelesaian yang sempurna untuk pelbagai perdagangan, industri, gudang dan situasi kediaman, prestasi semua lampu.

Tradisional untuk industri lekapan lampu, lampu LED Teluk tinggi boleh digunakan untuk pelbagai persekitaran dan datang dalam pelbagai bentuk dan saiz yang memenuhi citarasa semua persekitaran.


Manakala lampu boleh digunakan dalam sukan dalaman atau pusat-pusat rekreasi, unit-unit kilang, persekitaran komersial dan penukaran gudang, mereka tidak juga memang sesuai untuk pelbagai kegunaan industri dan komersil di mana pemilik kini mencari penyelesaian Lampu cekap tenaga dan Peti Deposit Keselamatan.


Lampu tinggi Teluk yang DIKETUAIadalah unik kerana keupayaan mereka perlu dipasang 20 kaki atau lebih tinggi, yang menawarkan pelbagai peluang untuk hartanah dengan siling-siling tinggi dan pepasangan yang mencabar.


Lampu tinggi bay menawarkan ciri-ciri kecekapan tinggi dan faedah:


-Pelbagai corak lampu - Teluk tinggi LED boleh dipasang dengan pelbagai pereka untuk memenuhi kehendak serta keperluan Reka bentuk pencahayaan harta.


-Kecekapan tenaga tinggi - lampu beroperasi tenaga dengan cekap dan menyerahkan 70% penjimatan kepada bil tenaga tradisional. Sepanjang tempoh perlawanan itu, lampu akan memberikan penjimatan kos yang tinggi bagi hartanah komersial dan menurunkan kos keseluruhan berlari perniagaan atau harta perindustrian.


-Mengurangkan penyelenggaraan - lampu semua lekapan disokong oleh jaminan dan memerlukan hampir tiada penyelenggaraan untuk kehidupan perlawanan tersebut. Pengurangan penyelenggaraan bermaksud bahawa terdapat peningkatan Keselamatan bagi pemilik harta tanah dan krew penyelenggaraan pengurusan harta.


-Sepanjang hayat - Teluk tinggi LED mempunyai kehidupan diramalkan antara 70,000 dan 200,000 jam berdasarkan output, yang boleh menjadi kira-kira 30 tahun untuk setiap mentol.


Sama ada anda perlu lampu untuk anda menyimpan kawasan kanan melalui hangar pesawat anda, Teluk tinggi LED menawarkan pencahayaan pelbagai pilihan dari panel pencahayaan lampu gaya luminaire untuk memenuhi keperluan sebenar lampu anda.


LED ini adalah merupakan pilihan popular untuk hartanah kediaman dan komersil seperti mereka menawarkan persekitaran dan kos saving plus lampu rumah pilihan untuk pemilik bangunan. Lekapan lampu tradisional yang digunakan dalam hartanah komersial dan industri termasuk metal halide, kalimantang, mengatasi lampu HID dan lekapan natrium tekanan tinggi.


Jika anda sebagai pembina yang mencari lekapan pencahayaan yang sempurna untuk hartanah komersil atau perindustrian anda, kami akan menawarkan anda kami borong harga dan perkhidmatan yang cemerlang.