PK lampu jalan LED lampu jalan biasa

1, elektrik perbandingan:

Penggunaan elektrik dijana setahun, hanya penggunaan 250W natrium tekanan tinggi yang biasa lampu jalan tenaga elektrik yang dijana oleh 20% tahun ini, penjimatan ketara dalam penggunaan elektrik, lampu jalan LED 60W adalah produk penjimatan tenaga yang ideal, tetapi juga mematuhi pembinaan satu trend masyarakat yang berorientasikan pemuliharaan.

2, meletakkan kontras

Lampu jalan LED kuasa adalah lampu natrium tekanan tinggi yang biasa untuk 1/4, semasa memasang kabel tembaga diperlukan hirisan lintang kawasan hanya memerlukan biasa lampu-lampu jalan 1/3, menjimatkan banyak kos berbaring.

Bersepadu di atas kedua-dua kos simpanan, penggunaan lampu LED berbanding penggunaan lampu natrium tekanan tinggi yang biasa, bekas membolehkan pemilik untuk pulih dalam tempoh satu tahun untuk meningkatkan kos pelaburan awal.

3, pencahayaan sebaliknya:

PenggunaanLED 60W lampu-lampu jalanboleh sampai ke 250W tekanan tinggi sodium pencahayaan lampu, sangat mengurangkan penggunaan tenaga; Lampu LED kerana penggunaan kuasa yang rendah, dengan angin, tenaga suria, digunakan di jalan raya sekolah menengah bandar.

4, penggunaan kontras suhu:

Berbanding dengan lampu-lampu jalan yang biasa, lampu LED dalam penggunaan menggunakan suhu yang rendah, secara berterusan akan menghasilkan suhu tinggi, black tidak membakar naungan hitam.

5, perbandingan fungsi Keselamatan:

Kini di pasaran lampu katod sejuk, electrodeless lampu, sangat teruja dengan lampu sinar-x titik tekanan tinggi, termasuk logam berbahaya seperti mercury dan sinaran yang merbahaya; berbanding dengan lampu LED adalah keselamatan produk Bervoltan rendah dalam pemasangan dan penggunaan proses sangat mengurangkan risiko keselamatan.

6, perbandingan prestasi alam sekitar:

Lampu-lampu jalan yang biasa mengandungi logam berbahaya, spektrum tersebut mengandungi sinaran yang berbahaya. Berbanding dengan lampu jalan LED yang tulen, tanpa sinaran inframerah dan ultraviolet, Sinaran tiada dan tiada pencemaran cahaya, dan tidak mengandungi logam merbahaya, kitar semula, sisa yang yang biasaproduk lampu hijau.

7, perbandingan kehidupan dan kualiti perkhidmatan:

Purata hayat lampu-lampu jalan yang biasa adalah jam 12000, penggantian lampu-lampu jalan bukan sahaja modal yang tinggi, tetapi juga memberi kesan lalu lintas, terutamanya di dalam terowong pembinaan terutamanya menyusahkan; Lampu jalan LED seragam hayat 100,000 jam 10 jam sehari, hayat sehingga sepuluh tahun ke atas, sekali dan untuk semua. Di samping itu, LED lampu kalis air, rintangan hentaman, kejutan rintangan adalah sangat baik, kualiti huru-hara dalam tempoh waranti adalah produk tanpa penyelenggaraan.