Ciri-ciri lampu jalan LED dan keperluan-keperluan teknikal

Lampu LED dengan alam sekitar tanpa pencemaran, penggunaan kuasa, sepanjang hayat, kecekapan berluminositi tinggi dan ciri-ciri lain yang rendah, oleh yang demikian, lampu LED akan menjadi pilihan terbaik untuk penjimatan tenaga transformasi. LED Lampu cekap, panjang kehidupan baru, perlindungan alam sekitar, berbanding dengan kehilangan cahaya besar natrium, mengakibatkan kelemahan kehilangan tenaga, pencahayaan LED yang mempunyai kelebihan yang sangat penting.

Lampu jalan adalah berkait rapat dengan peopleand #39; s pengeluaran dan kehidupan. Bersama-sama dengan pecutan pembandaran di China, lampu jalan LED mempunyai kelebihan lampu berarah, penggunaan kuasa yang rendah, ciri-ciri pemanduan yang baik, cepat respon, kapasiti seismik yang tinggi, hidup lama berkhidmat dan perlindungan alam sekitar yang hijau. Ke peopleand #39; s wawasan, sebagai worldand #39; s kelebihan sumber cahaya Tempahan alternatif ke tradisional daripada generasi baru penjimatan tenaga cahaya sumber, oleh itu, lampu LED akan menjadi pilihan terbaik untuk jalan lampu penjimatan tenaga transformasi. Ciri-ciri yang pelbagai adalah seperti berikut:

1. arah cahaya untuk memastikan kadar cahaya;

2. LED mempunyai Rekabentuk optikal sekunder yang unik, meningkatkan kecekapan pencahayaan, untuk penjimatan tenaga;

3. segi daripada warna daripada untuk mencapai kecerahan yang sama, pencahayaan lampu LED sedikit lebih rendah daripada lampu natrium tekanan tinggi;

Lampu LED dalam penggunaan kuasa pereka boleh lebih rendah daripada tinggi - lampu natrium tekanan;

5. lampu LED dengan automatik mengawal peranti penjimatan tenaga;

6. sepanjang hayat;

7. tinggi berluminositi kecekapan;

8. mudah untuk memasang;

9. sangat baik kawalan haba,

10. berkualiti dan boleh dipercayai;

Warna seragam;

Tidak akan menyebabkan kemudaratan kepada alam sekitar;

Yang paling kritikal adalah berbanding dengan lampu-lampu jalan yang tradisional, kos penyelenggaraan lampu jalan LED adalah sangat rendah.