Penggantian lampu jalan LED

Dengan perkembangan pesat lampu LED dan latar belakang pengurangan pelepasan penjimatan tenaga, lebih banyak dan lebih banyak bandar-bandar akan digantikan dengan produk lampu LED,lampu jalanKeluar dari perniagaan peluang mula bentuk, adalah dijangka bilangan jalan global lampu pada tahun 2025 akan mencapai 350 juta cahaya. Terbaru, Bandar-bandar yang telah membuka lampu LED untuk memasang projek?

Montreal, Kanada, lampu jalan 132,000 akan Bertukarlah kepada lampu LED

Telah dilaporkan bahawa Montreal, Kanada, kerajaan akan kepada 132,000 lampu-lampu jalan ke produk LED, sumber cahaya untuk membuat keputusan.

Bandaraya Montreal mempunyai rancangan untuk menggantikan mentol pijar beransur menjadi lebih murah, lebih cekap tenaga LED lampu produk (4000K). Walau bagaimanapun, orang-orang bandar mengambil kira suhu warna tinggi yang boleh membawa masalah kesihatan, Filipina ini. Ramai orang suka produk sumber lampu Toronto dan Chicago 3000K.

Datuk bandar Montreal berkata bahawa walaupun kerajaan telah tidak lagi membuat keputusan, tetapi kini asa suara 4000K adalah tinggi. Telah dilaporkan bahawa setelah penggunaan yang warna produk berasaskan suhu, Montreal boleh membida projek secara besar-besaran.