Lampu LED pada waktu malam untuk mengurangkan kecerahan pengurangan karbon UK betul menjimatkan kos

Hartford County, Utara London, UK akan bermula untuk melaraskan kecerahan lampu, simpanan tambahan. Dalam tahun lepas, Hartford County, telah beransur-ansur dikurangkan Provinsi-provinsi kos yang banyak. Agensi-agensi kerajaan sekarang dan memikirkan cara-cara baru untuk menjimatkan wang, di tengah-tengah malam dengan mengurangkan kecerahan lampu LED untuk menjimatkan wang.

Ini andquot; peredupan cahaya dan membolehkan untuk mengurangkan ofandquot nombor; Dengan Kumpulan pertama ujian pelan akan membolehkan lampu LED mula berjalan. Program ini memberi tumpuan kepada beberapa Daerah pada waktu malam untuk mengurangkan kecerahan lampu, lampu jalan dan memendekkan masa. Sedia ada jalan pada 11 oand #39; jam pada waktu malam hingga 6 pagi telah diturunkan kepada kecerahan 25%.

Lampu LED bukan sahaja daripada lampu natrium tekanan tinggi yang tradisional mengurangkan pelepasan karbon, tetapi juga membantu kerajaan mencapai matlamat untuk cukai pelepasan karbon. Mengurangkan kecerahan lampu akan dapat mengurangkan penggunaan tenaga sebanyak 25% lagi, dengan hanya beberapa minit sehari untuk mengurangkan masa operasi selepas Pasir ke menara setahun boleh menyelamatkan kira-kira 92 jam jam lampu