Manual Arahan Lampu Bayi Komersial Industri LED

Lampu tinggi lampu LED adalah berbeza dari cahaya bay HID tradisional dengan perlindungan alam sekitar yang jelas, penjimatan tenaga Kecerahan yang tinggi, kegagalan cahaya kecil, hayat ciri-ciri produk LED yang lebih menonjol.

Kami menggunakan cip LED Philips dan reka bentuk struktur terma pemacu Meanwell menggunakan tiub tembaga vakum tembaga tulen + teknologi sirip penerbangan untuk melakukan radiator, menjadikan produk ini dalam kapasiti penyejukan, Kehidupan, struktur dan aspek-aspek lain teknologi adalah rakan utama untuk melindungi produk yang lebih selamat dan penggunaan yang boleh dipercayai.

Ini cahaya bay tinggi boleh digunakan dalam banyak Aplikasi: Sesuai untuk bengkel, tanaman, gudang, tempat letak kereta bawah tanah, stesen tol, stesen minyak, pasar raya, ruang pameran, gimnasium dan sebagainya.

Ciri-ciri produk: tiada plumbum, merkuri dan unsur pencemaran lain; mulakan dengan cepat; panjang umur; 50-80% kurang daripada lampu tradisional; reka bentuk sains, unik, elegan, supaya pencahayaan yang lebih artistik

Jika anda sedang mencari lampu highbay LED yang berkualiti tinggi atau memerlukan lebih banyak lembaran data yang mengalu-alukan anda menyambung e-mel kami. sales@sxyhzm.com  

high bay light application.jpg

install height.jpg

install industrial light.jpg