Pemasangan Lampu Industri Bayung Tinggi LED Perlu Beri Perhatian Untuk Apa Masalahnya?

Terpilih berkualiti tinggi LED lampu industri teluk , kemudian bagaimana untuk memasang untuk mencapai keputusan yang dikehendaki? Pemasangan lampu juga memberi perhatian kepada.

1. pengagihan   pencahayaan. Reka bentuk pencahayaan munasabah lokasi pemasangan, untuk mencapai pengagihan yang munasabah cahaya, tidak muncul kawasan gelap. Pengagihan pencahayaan yang baik boleh membuatkan orang merasa ruang, terang, tidak keletihan, persekitaran kerja yang selesa. Di mana kawasan pembinaan seharusnya menjadi pembekal lampu dan pilihan perlombongan LED yang munasabah.

   2. Penggunaan industri LED dalam penggunaan pemasangan, kita harus memberi perhatian kepada tidak meletakkan beberapa baris yang salah, kerana cip dalaman atau beberapa cangkang, termasuk beberapa reka bentuk lampu, adalah selaras dengan langkah-langkah untuk .

3. apabila memasang lampu teluk tinggi LED , kita harus terlebih dahulu memberi perhatian kepada juruelektrik yang mesti memegang sijil, supaya anda dapat mengelakkan kerosakan lampu ini, sebelum pemasangan juga harus memeriksa apakah integriti seluruh lampu tidak dapat normal pemasangan, kekurangan sebahagian tidak mungkin. Dan perkara mudah terbakar sejauh mungkin untuk mengekalkan jarak tertentu dari pemasangan atau akan ada letupan atau kesannya tidak boleh digunakan secara normal.

4. pemasangan juga siap di tempat untuk memeriksa untuk melihat sama ada tiada lampu mati, pencahayaan perlu memastikan keperluan pencahayaan.

5. dalam pemasangan lampu industri LED perlu perlahan-lahan, tidak muncul fenomena membuang huru-hara, mengakibatkan kerosakan pada lampu. Sesuai dengan arahan pemasangan pengeluar untuk dilaksanakan.