Kepentingan lampu jalan LED

Lampu jalan LEDdan lampu tradisional lampu jalan, lampu LED terlebih dahulu perlu menimbangkan penggunaan terhad fluks berluminositi yang penuh kepada semua jenis pendedahan yang berkesan, lampu keperluan jalan lampu kesan, oleh yang demikian, menyebabkan jalan lampu jalan boleh mengawal secara berkesan dalam Skop cahaya agihan, supaya menyebarkan cahaya bauan tiub bercahaya dalam bentuk jalur yang panjang di sepanjang jalan, sementara menghalang kesan silau, iaitu Reka bentuk baru lampu LED untuk tuntutan yang lebih tinggi.


Lampu jalan LED dalam bidang LED adalah satu status pembangunan penting, lampu jalan LED dan lampu-lampu jalan yang tradisional berbanding dengan satu kelebihan besar, terutama dalam perlindungan alam sekitar, penjimatan tenaga dan lain-lain aspek pembangunan sosial tenaga Sejajar dengan trend. Seperti kemudahan jalan raya, lampu LED oleh dasar menyokong usaha, membuat pemasaran dengan lebih baik. Rekabentuk lampu jalan LED tiada masih bilik untuk pembangunan, dengan penemuan teknologi, lampu LED akan membawa tempoh pembangunan yang pesat.


Sokongan kuat di negara ini, menyebabkan sebilangan besar daripada aplikasi dalam lampu jalan, LED TV, paparan LED, sekarang LED di China, momentum yang sangat popular, tetapi juga kelebihan ke atas hala tuju transformasi pelaburan. Pada masa yang sama, keadaan sokongan industri LED adalah sedikit kesan, lampu jalan diketuai DIKETUAI kawasan permohonan industri terbesar, tetapi walaupun momentum semasa dalam lampu LED tempatan, tetapi berbanding dengan Wilayah asing, LED domestik industri ini masih sekolah rendah. Walau bagaimanapun, Cina tempatan dan kerajaan pusat untuk menyokong sebilangan besar pengilang-pengilang tempatan dana, yang menjadikan pengilang LED domestik untuk menduduki sebahagian pasaran LED tempatan.

Daripada pembangunan jangka panjang lampu yang diketuai, memandangkan trend global mengurangkan pelepasan karbon, permintaan industri am pencahayaan lampu LED akan menjadi sangat besar. Lampu LED atau penjimatan tenaga dan kelebihan perlindungan alam sekitar terus berkembang!