Tinggi Mast Pole Ketinggian Reka Bentuk Dan Keterangan

1, ketinggian reka bentuk lampu persegi tiang tinggi: 25 meter, tiang cahaya untuk rod segi tiga, dibahagikan kepada tiga bahagian, ketebalan dari atas ke bawah adalah: 6mm, 8mm, 10mm, berkaliber: 280mm, Di bawah berkaliber: 560mm, reka bentuk rintangan angin maksimum sehingga 60m / s. Ia terdiri daripada 3 bahagian palam, dengan bebibir plat keluli berkualiti tinggi diameter 950mm, ketebalan 25mm.

2, tiang lampu dan stent dari plat keluli berkualiti tinggi yang tinggi dengan lenturan satu kali membentuk mesin lenturan yang besar, kimpalan busur tenggelam yang terbentuk secara automatik, tiang cahaya, panel lampu secara keseluruhan menggunakan rawatan zink panas, penampilan lapisan serbuk poliester, Perlindungan untuk penampilan selama 30 tahun tanpa kakisan.

3, sistem tiang lampu elektrik tiang oleh motor elektrik, angkat, tali kawat zink panas dan kabel getah dan komponen lain. Pemasangan tiang cahaya, kadar pengangkatan 3 hingga 5 meter seminit.

4, panduan lampu tiang tinggi, sistem pemunggahan terdiri daripada panduan roda dan komposisi lengan panduan, untuk memastikan bahawa plat cahaya dalam proses mengangkat tidak berlaku pergerakan sisi untuk melindungi plat lampu di tempat apabila lampu secara automatik boleh jatuh dan terkunci oleh cangkuk.

5, lampu lampu tiang terdiri daripada 8pcs atau 12 pcs 400W kuasa tinggi yang membawa lampu banjir

6, sistem perlindungan petir lampu tiang: pemasangan lampu kilat panjang 1.5m panjang, dipasang pada dawai tanah panjang 1m dan bolt bawah tanah.

7, mod lampu bawah tiang untuk mod kawalan elektrik, supaya panel lampu boleh selamat dan boleh dipercayai ke bawah hingga 2.5m dari tanah, untuk memudahkan kerja penyelenggaraan. Peranti kawalan jauh lampu suluh tinggi mempunyai garis plumbum, pengendali boleh menjadi 5 meter pada panel lampu kawalan jauh, supaya memastikan keselamatan peribadi pengendali.

8, lampu tiang tinggi jenis bawah Semua lampu dan bekas lampu piawaian IP65 untuk mengelakkan habuk, rendaman hujan, perlindungan cahaya, kehidupan elektrik. Bahan lampu biasanya digunakan dalam rintangan kakisan yang baik daripada acuan aluminium die-casting.

Di atas adalah ketinggian reka bentuk tiang tiang persegi tinggi dan keterangan parameter, jika anda perlu membeli lampu tiang, anda boleh e-mel kepada kami. kepada sales@sxyhzm.com