Pemeriksaan penerimaan besar Pas projek lampu jalan LED 240W

Yahua lampu siap lampu jalan LED kuasa tinggi 240w dengan 4 laluan, 2 arah, tiang 25m Penjarakan, pemasangan ketinggian 10m, lampu Yahua berjaya memenangi tawaran dengan keupayaan teknikal yang kukuh, produk yang berkualiti, Perkhidmatan selepas jualan yang cemerlang dan maju operasi sistem tersendiri. Projek ini terutamanya melibatkan arahan lampu jalan raya baru termasuk asas asas jalan, Pendawaian Elektrik, memasang tiang lampu dan membawa lampu jalan. Semua lampu jalan LED unjuran dan tiang lampu yang dihasilkan oleh kilang lampu Yahua kami.

Syarat-syarat yang ketat dalam Syarikat kelayakan, lampu teknologi, teknologi sumber lampu, dan lain-lain diminta untuk program ini.

Menurut pengenalan dari Jabatan Pengurusan lampu jalan, LED mempunyai kelebihan penggunaan elektrik tanpa pencemaran, sedikit, kecekapan cahaya yang tinggi, jangka hayat yang panjang, dan sebagainya. Lampu diketuai projek bermaksud lebih menjimatkan daripada pencahayaan bandar dan meningkatkan keselamatan dan keselesaan ketika memandu di Shaanxi, Xiand #39; untuk

Sementara itu, pelanggan juga turut berpuas hati dengan reka bentuk plat rata, haba cemerlang dissipation rekabentuk, sistem pengagihan cahaya asimetri dipatenkan, pemasangan mudah dan penyenggaraan, dan sebagainya. Mereka adalah sangat yakin bahawa akan ada lebih banyak peluang kerjasama pada masa akan datang.

Lampu jalan LED menggunakan ini tinggi lampu jalan LED kuasa dan HPS projek lampu jalan Retrofit cahaya:

Jika anda ingin mendapatkan maklumat lanjut mengenai produk ini, sila semak ourLED lampu jalan weisites. terima kasih