Lampu jalan LED: kecekapan tenaga, Keselamatan dan landskap bandar yang menarik

Lampu jalan LED: kecekapan tenaga, Keselamatan dan landskap bandar yang menarik

Tahap penting menjimatkan tenaga dan kos, lampu jalan LED moden mampu meningkatkan keselamatan bandar, membolehkan suasana menarik bernilai tinggal di, dan secara mampan mengurangkan pelepasan CO2. Sebagai satu projek pelaburan, ianya itu mampu mencapai pembangunan bandar yang positif lebih cepat daripada lain-lain projek pemodenan. Majlis tempatan mempunyai pelbagai jenis pinjaman berbeza dan program subsidi disediakan kepada mereka.

Menurut kaji selidik baru keadaan teknikal lampu jalan dianggarkan sebanyak 51% daripada Majlis sebagai memerlukan peningkatan. Inilah berskala untuk berbeza negara-negara Eropah yang lain. Dalam projek-projek membaik pulih yang terdahulu, lampu Yahua ini telah berjaya menjimatkan sehingga 85% daripada kos disebabkan oleh penggunaan pencahayaan LED yang cekap tenaga dan sistem pengurusan cahaya pintar, sekali gus mencapai peningkatan dalam kualiti cahaya lampu.

Syarikat subsidiarinya Siteco menawarkan segala portfolio penyelesaian LED kecekapan tinggi, pintar untuk pencahayaan bandar yang moden, cekap tenaga dan tahan lama. Bagi Majlis Daerah iaitu apa-apa saiz yang bertujuan untuk merancang masa depan yang bernilai hidup penduduk mereka dalam cara penjimatan tenaga, selamat, menarik dan rangkaian.