Shaanxi Yahua lampu elektrik peralatan Co., Ltd.


Shaanxi Yahua lampu elektrik peralatan Co, Ltd telah ditubuhkan pada tahun 2001, yang khusus dalam pembangunan, pembuatan, jualan dan pemasangan lampu LED luaran produk. Produk utama kami termasuk lampu jalan, lampu jalan Suria, cahaya LED tinggi Teluk, banjir lampu LED, lampu landskap LED, tinggi Mast lampu dll.


Produk kami telah lulus CE, ROSH, ISO9001, Sijil CQC dan lampu LED kami kebanyakannya dieksport ke Amerika Syarikat, Eropah, Afrika, UAE, Filipina, Brazil dan lain-lain. Negara-negara.


Dalam beberapa tahun, kami telah melanggar sebagaimana yang terpapar dalam teknologi paling kritikal dalam kuasa tinggi lampu LED, menyelesaikan masalah intensiti cahaya, lumens, Sinaran haba, cahaya pelemahan hidrologi dengan cekap. Sementara itu syarikat kami membina banyak lampu jalan lebuh raya Kebangsaan secara besar-besaran dan bandar roadway LED lampu projek.

Produk kami telah mendapat reputasi yang baik daripada pelanggan kami

Lampu Yahua telah menubuhkan sebuah pasukan yang profesional kanan Jurutera dan pereka dan ingin memberikan pelanggan penyelesaian pencahayaan LED yang standard yang tinggi dan memuaskan.


Meningkatkan kualiti pencahayaan, arah pencahayaan bandar terkemuka!